Smoke It All Røgsmuld

Vi fandt desværre ingen varer.

Gå grillsæsonen godt I møde

Der findes ikke noget bedre end god grillmad om sommeren. Det er hyggeligt at sidde længe uden for og lave god mad på grillen i sommervarmen. Det er både god underholdning for børn og voksne. Men det kan være svært at gøre sig klar til grillsæsonen, for her er det vigtigt, at man har det rigtige materiale til at tænde op i grillen med. Danskerne hører til det folkefærd, som griller mest, og det kan man godt forstå; grillmad smager jo herligt, men det er også altafgørende for smagen, at man tænder op med de bedste materialer. Her på siden har vi derfor samlet et lækkert udvalg af røgsmuld fra Smoke it all. Det populære Smoke It All røgsmuld tilføjer ny smag og inspiration til enhver kødret på grillen. Her på siden kan du lade friste af det gode udvalg fra af røgsmuld fra Smoke It All, som helt sikkert vil give dig et lækkert grillmåltid sammen med familien og vennerne.

Find dit Smoke It All røgsmuld her 

Her på siden finder du et udvalg af det populære Smoke It All røgsmuld. Det er fremstillet af ovntørret bøg, pakket i alubakker, som er direkte klar til brug. Røgsmulden er blandet med forskellige krydderier, som giver en rigtig god smag til dit kød. Bakkerne er klar til brug, så du kan nemt komme i gang. Du skal blot pille folien af alubakken og sætte dem direkte ned på de glødende kul i grillen. Hver variant er krydret og mærket efter, hvilken type kød røgsmulden passer til. Du kan også bestille forskellige pakkeløsninger. Vi har en pakkeløsning med 3 smagsvarianter og en med 6 forskellige smagsvarianter. Med en sixpack får du seks alubakker, som rækker til seks røgninger. Denne sixpack indeholder smagsvarianterne: vadehav, marsk, skovbund, lynghede, gadekær og ådal. Med hver bakke følger der også et lille opskriftshæfte, så der er masser af inspiration at hente med vore røgsmuld fra Smoke It All.

Kom nemt i gang ved grillen 

Med vores udvalg af det eksklusive røgsmuld fra Smoke It All kommer du nemt i gang med grillen, og du er samtidig klar til at gå grillsæsonen i møde. Mens du bestiller røgsmuld til din grill, kan du samtidig bestille brændsel måske i form af optænding. Ved bestilling af røgsmuld og brændsel leverer vi fragtfrit lige til din hoveddør. Ved bestilling af røgsmuld alene tillægges fragt på 59 kr. Vi leverer inden for 3 hverdage, så du hurtigt kan få dine materialer hjem og få familien samlet om grillen. Ydermere tilbyder vi prisgaranti på alle varer her på siden, så du er både garanteret god service, hurtig levering og de bedste produkter til den bedste pris. Har du spørgsmål til røgsmuld eller andet her på siden, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor kompetent personale altid vil sidde klar til at hjælpe dig. Bestil allerede Smoke It All røgsmuld i dag, og nyd godt af den eksklusive smag, som bliver tilføjet til dit kød.

1