Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

De personlige oplysninger du afgiver ved at bestille brænde hos fyr-selv.dk afgives til en sikret database. Indholdet af databasen kan ikke læses eller kopieres via Internet, og fyr-selv.dk videregiver ikke dine oplysninger eller dele deraf.

Din bestilling med dine adresseoplysninger ligger altid 15-18 dage i databasen. Hvis fyr-selv.dk ikke ved udløbet af denne periode har registreret en indbetaling svarende til dit ordrenummer og efternavn, slettes din bestilling med alle tilknyttede registrerede oplysninger.

Når fyr-selv.dk har registreret en indbetaling svarende til dit ordrenummer og efternavn vil din bestilling med dine oplysninger blive opbevaret i 24-30 dage efter fragtmandens bekræftelse af levering af det bestilte på din adresse. Vi er nødt til at opbevare betillingen indtil efter udløbet af din fortrydelsesret og en tilsvarende reklamationsfrist. Herefter slettes din bestilling med alle tilknyttede registrerede oplysninger.

VIGTIGT: fyr-selv.dk garanterer endvidere, at dine oplysninger ikke under nogen omstændigheder vil blive brugt i forbindelse med andet end din unikke bestilling. Dine oplysninger vil således ikke efterfølgende blive anvendt til udsendelse af e-mails fra fyr-selv.dk eller andre.

1