6 mm - Træpiller

Her finder du vores udvalg af billige træpiller 6 mm til pillefyr eller pilleovn. Gør en god handel med vores store udvalg af træpiller i høj kvalitet, fra producenter som Danske Træpiller, German Pellets, Heatlets, Varga og Stora Enso. Du finder de bedste træpiller i Danmarks højeste kvalitet - til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder gratis levering af piller direkte til kantstenen hjemme hos dig, hvad enten du bor i Jylland, på Sjælland eller på Fyn.

Læs mere...

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Gode og billige træpiller 6 mm

Vi har næsten 25 års erfaring i salg og levering af træpiller, er kompetente fagfolk og kendt i branchen for at levere høj kvalitet - hver gang. Alle 6 mm træpiller du finder her på siden, fremstilles i rent træ af anerkendte producenter, der lever op til vores vores høje kvalitetskrav. Derfor er du altid sikret, at du får kvalitets træpiller, der passer til danske forhold, når du handler hos os. Er du i tvivl om, hvilke træpiller du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne.

Se også: Udvalg af træbriketter
Se også: Udvalg af brændetårne

Køb 6 mm piller til pilleovn og stoker

Bruger du træpiller i en pilleovn, er det normalt en fordel at vælge 6 mm piller, hvorimod både 6 mm og 8 mm piller er velegnede til pillefyr og stokerfyr. Vær opmærksom på, at skifter du pillestørrelse, skal dit pillefyr typisk indstilles til den nye størrelse træpille.

6 mm træpiller har en lidt højere vægtfylde end 8 mm. Der kan nemlig være flere træpiller i posen, da de pakker sig bedre. I praksis betyder det dog ikke noget, da træpillerne sælges efter vægt.

Hvorvidt du skal vælge 6 mm træpiller til dit pillefyr, afhænger af, hvad fabrikanten anbefaler. Har du et pillefyr, der kan bruge 8 mm træpiller, kan du normalt godt fyre med 6 mm, mens vi ikke kan anbefale det modsatte.

6 mm træpiller i topkvalitet

Med udvalget af 6 mm træpiller her på siden, er du sikret piller, som overholder strenge krav til brændværdi, slaggedannelse og askeindhold, samt normerne EN Plus A1, PEFC samt FSC. Vi sælger simpelthen ikke piller i lav kvalitet.

Samtidig er du sikret at produkterne er lavet af miljøvenlige råvarer uden tilsætningsstoffer, der giver et minimum smuld samt af aske ved afbrænding.

6 mm træpiller tilbud

Her på siden har vi samlet vores udvalg af vores bedste tilbud på træpiller i 6 mm. Du kan du nemt se brændværdien, fugtigheden og vægten på de enkelte produkter. Pillerne bliver leveret på en palle, og mængden kan variere alt efter produkt. Bestiller du for eksempel vores dansk produceret Danske Træpiller, får du en palle med 16 kg. i plastikposer med 60 poser pr. palle. Disse 6 mm træpiller er særdeles velegnet til træpillefyr eller træpilleovn. I og med at disse er danske træpiller, er du garanteret en høj og ensartet kvalitet.

Opbevaring af træpiller

Fælles for alle træpiller er, at de bør opbevares inde eller tørt ude. Træpiller tåler ikke fugt, så man skal være påpasselig, hvis man opbevarer dem udendørs. Et udhus, en tør kælder eller en stald, hvor pillerne er sikret mod fugt og regn er gode steder.

Træpillerne er naturligvis brandbare - det er faktisk deres primære funktion. Af den grund har det stor betydning, at du ikke opbevarer træpillerne i løs vægt i dit fyrrum, hvor de ved et uheld kan antænde. Læs mere om lovgivningen omkring træpiller.

Bestil 6 mm træpiller med gratis levering

Hos Fyr-selv hjælper vi dig med meget mere end bare træpiller. Vi har alt det nødvendige for at skabe varme i dit hjem, hvad enten det er piller, brænde eller briketter.

Ved bestilling af træpiller her på siden er du garanteret hurtig levering – og oveni købet uden fragtudgifter til dig. Træpillerne leveres på en engangspalle, som også er inkluderet i prisen. Pillerne leveres typisk med fragtmand og læsses af med elektrisk palleløfter. 

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter, eller har vi umiddelbart ikke lige den vare, du søger, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor kompetent personale vil sidde klar for at hjælpe dig. Bestil dine træpille i dag og få dem leveret lige til døren - hurtigt og effektivt.

1