8 mm - Træpiller

Stort udvalg af billige træpiller 8 mm til brug i pillefyr eller pilleovn. Gør en god handel med træpiller i høj kvalitet fra anerkendte producenter som Danske Træpiller, Heatlets, German Pellets, Varga og Stora Enso. Vi tilbyder piller i Danmarks højeste kvalitet - til konkurrencedygtige priser. Træpiller med gratis levering direkte til kantstenen hjemme hos dig, hvad enten du bor i Jylland, på Sjælland eller på Fyn.

Læs mere...

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Gode og billige træpiller 8 mm

Med næsten 25 års erfaring i salg og levering af træpiller, er vi kendt i branchen som kompetente fagfolk der leverer kvalitet - hver gang. Alle de træpiller du finder hos os, bliver fremstillet i rent træ af anerkendte producenter, der lever op til høje kvalitetskrav. Det sikrer, at du altid får kvalitets træpiller, der er tilpassede danske forhold, når du handler hos os.

Er du i tvivl om, hvilke træpiller du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så vejleder vi gerne.

Se også: Udvalg af træbriketter
Se også: Udvalg af brændetårne

8 mm piller med høj brændværdi

Træpiller med 8 mm diameter er de mest solgte størrelse piller på markedet og benyttes typisk til opvarmning i pillefyr. Mange nyere pilleovne kan desuden håndtere denne størrelse. Vær opmærksom på, at skifter du pillestørrelse, skal dit fyr typisk indstilles til den nye størrelse.

Med træpiller får du et biobrændstof der er produceret af 100% rent træ uden tilsætningsstoffer. Det gør træpiller til en både miljøvenlig og sund måde at opvarme hjemmet på. Husk: Du bør kun fyre med 8 mm træpiller i de pillefyr, hvor det anbefales af fabrikanten. Vi anbefaler ikke, at du forsøger at fyre med dem i et pillefyr, der er konstrueret til 6 mm piller.

8 mm træpiller tilbud

Her på siden finder du vores udvalg af tilbud på 8 mm træpiller. Du kan du let og overskueligt se brændværdi, fugtighed og vægt på de enkelte produkter. Træpillerne bliver leveret på en palle, hvor mængden kan variere alt efter producent.

Med de danskproducerede Danske Træpiller, får du 16 kg. i plastposer med 60 poser pr. palle. Disse 8 mm danske træpiller er perfekte til eksempelvis et træpillefyr. Desuden er du med danske træpiller, garanteret en høj og ensartet kvalitet.

Træpiller i absolut topkvalitet

Med det brede udvalg af 8 mm træpiller hos Fyr-selv, er du sikret produkter, der overholder strenge krav til brændværdi, slaggedannelse og askeindhold samt naturligvis normer som EN Plus A1, FSC og PEFC.

Desuden er du sikret at pillerne er lavet af miljøvenlige råvarer som rent, sammenpresset savsmuld og spåner uden tilsætningsstoffer. Det giver et minimum af smuld ved håndtering og af aske og slagger ved afbrænding. Hos os kan du simpelthen ikke købe træpiller i lav kvalitet.

En af fordelene ved at bruge træpiller er desuden, at de er CO2-neutrale. I praksis betyder det, at dét træ der bliver brugt til produktionen af pillerne, afgiver lige så meget CO2 ved afbrænding som det har optaget i løbet af sin levetid i naturen.

Opbevaring af dine træpiller

Træpiller bør du opbevare indenfor eller et tørt sted udenfor. Pillerne tåler ikke fugt, så du skal være påpasselig med at undgå vand og fugt, hvis du opbevarer dem udenfor. Gode steder til opbevaring er eksempelvis et udhus, en tør kælder eller en stald, hvor pillerne er sikret mod fugt og regn.

Det giver sig selv - træpillerne er naturligvis brandbare. Derfor har det stor betydning, at du ikke opbevarer dem i løs vægt i fyrrummet, hvor de ved et uheld kan antændes. Læs mere om lovgivningen omkring træpiller.

Du kan købe træpiller med gratis levering

Hos Fyr-selv kan vi ikke blot hjælpe dig med dine træpiller. Vi har alt det nødvendige for at skabe varme i dit hjem, hvad enten det er træpiller, træbriketter eller brænde.

Ved bestilling af træpiller hos Fyr-selv får du hurtig levering – og oveni købet uden fragtudgifter til dig. Pillerne leveres på en palle, det også er inkluderet i prisen. De leveres typisk med fragtmand og læsses af med elektrisk palleløfter. 

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har vi umiddelbart ikke den vare, du søger, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor kompetent personale sidder klar til at hjælpe dig. Bestil dine træpille i dag og få dem leveret lige til døren - effektivt og hurtigt.

1