Brændekurve

Har du brug for en god og praktisk brændekurv til at bære brænde ind i, er du kommet til den helt rigtige side. Her finder du vores store udvalg i brændekurve i alle størrelser og stilarter. Her er alle former for brændekurve lige fra den praktiske brændekurv i gummi, du bruger til at bære brændet ind i, når det skal stables ved ovnen, og til brændekurve i flot design der bliver stående fremme med brændet i.

Bemærk at brændekurvene ikke fremsendes på samme måde som vores pallevarer. Derfor lægges der fragt til den pris, du finder her på siden. Men prisen er inkl. moms, så ud over fragten lægges der ikke andet til, når du går til betaling.

Læs mere...

1 til 18 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 18 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Få kvalitets brændekurve her

Vi kender alle til det, når vejret uden for bliver koldt, og man egentlig bare helst vil have varmen og hygge sig inden døre. Her er det dejligt med en brændeovn, som hurtigt kan give varme, og som samtidig skaber hygge. Det kan dog være svært at finde det helt rigtige opbevaring til sit brænde. Hos fyr-selv vil vi gerne gøre det nemt for dig at finde opbevaring til dit brænde, så du hurtigt kan få tændt op i din brændeovn. Derfor har vi her på siden samlet et lækkert udvalg af de bedste brændekurve. Vores kurve er lavet af det bedste materiale og samtidig i et stilfuldt design, så de vil tage sig godt ud i dit hjem. Samtidig fås de i neutrale farver, så de er nemme at få tilpasset til indretningen i ens hjem.

Miljørigtige brændekurve

Står du og mangler en god og praktisk brændekurv til at bære og opbevare dit brænde i? Så tag et kig her på siden, hvor vi har samlet et lækkert og stort udvalg af brændekurve. Vi har brændekurve i flere forskellige størrelser og stilarter, så du kan finde den brændekurv, der vil passe bedst til indretningen i dit hjem. Du kan blandt andet lade dig friste af den lækre, miljøvenlige gummikurv. Den er lavet af genanvendt bildæk/gummi og fås i flere forskellige størrelser, som du kan se målene på under hvert produkt. Du kan også lade dig friste af den helt traditionelle brændekurv med lange hanke. Kurven måler 40 cm i diameter og er 30 cm i højden. Der er herved plads til opbevaring af meget brænde. Vi tilbyder også flettede brændekurve fra Sumatra, som er perfekte til at skabe hyggelige rammer i hjemmet. Mulighederne er mange for at finde den perfekte brændekurv med vores lækre udvalg her på siden. Der er lidt for enhver smag og fælles for alle brændekurve er, at de er fremstillet af højeste kvalitet, så du er sikret, at den kan holde til at bære og opbevare tungt brænde.

Varm op med fyr-selv

Hos fyr-selv elsker vi hygge, og hvad er mere hyggeligt end at sidde samlet inden for om brændeovnen, når det er koldt udenfor? Vi tilbyder nemme løsninger til, hvordan du hurtigt får varmet op hjemme hos dig selv. Gennem vores udvalg af kvalitetsbrændekurve har det aldrig været nemmere at få tændt op i brændeovnen, når der står brænde klar i kurven. Har du spørgsmål til nogen af vores brændekurve, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor kompetent personale vil sidde klar til at hjælpe dig. Mangler du brænde til huset, kan du både lade dig friste af vore lufttørret og ovntørret brænde. Ved bestilling hos fyr-selv.dk garanterer vi god service, kvalitetsprodukter og hurtig levering inden for 3 hverdage. Ydermere tilbyder vi prisgaranti, så du er altså garanteret den bedste pris hos os. Bestil allerede din brændekurv hjem i dag og få den leveret lige til din hoveddør.

2