Standard levering

Når du foretager en bestilling på fyr-selv.dk af eksempelvis brændetårn eller briketter uden at anføre kommentarer foretages leveringen på følgende måde:

  1. Leveringstidspunkt: forventet leveringstid står angivet på hver enkelt vare - oftest 1-3 hverdag eller 2-5 hverdage.
  2. Besked om levering: Hvis du har anført et mobilnummer ved din bestiling modtager du normalt en SMS-besked når varen afgår fra vores lager. Det betyder, at du kan forvente at modtage varen den efterfølgende hverdag.
  3. Tilkørselsforhold: Varen leveres typisk med en sættevogn eller citytrailer, som er en stor lastbil på op til 16,5 meter.
  4. Aflæsning: Varen aflæsses ved hjælp af en palleløfter. Varen placeres på det sted chaufføren finder mest logisk, det vil typisk være i vejkanten eller på fortovet ud for leveringsadressen.

 

Sættevogn

  Lastbilen, som leverer, har i de fleste tilfælde denne størrelse.

OBS: Det er vigtigt, at du er klar over, at det dit ansvar som kunde, at tilkørselsforholdene til leveringsadressen er egnede til at en lastbil på 16,5 meter kan komme frem. Lastbilen har brug for 4 meters fri højde og 4 meters fri bredde, og i nogle tilfælde plads til at dreje og vende. Hvis chaufføren ikke kan aflæsse varen på grund af uegnede tilkørselsforhold vil du blive faktureret for selve leveringsomkostningen ved en forgæves levering.

Elektrisk palleløfter


  En elektrisk palleløfter, der bruges ved standardlevering, ser således ud.

Hvis du er i tvivl om dine tilkørselsforhold er egnede til en sættevogn skal du kontakte fyr-selv.dks kundeservice i forbindelse med din bestilling, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning.

1