Briketter

Billige briketter til brændeovne. Her finder du vores store udvalg i forskellige typer træbriketter med en høj brændværdi. Du kan forvente briketter i landets bedste kvalitet. Vi tilbyder gratis levering af dine briketter direkte til kantstenen hjemme hos dig – på Sjælland, i Jylland og på Fyn samt til alle Danmarks brofaste øer.

Læs mere...

1 til 18 af 19

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 18 af 19

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Her finder du træbriketter med høj brændværdi til brændeovnen

Vi er en af Danmarks største leverandører af briketter. Med vores store udvalg af forskellige træbriketter, lige fra lyse RUF briketter til bøgebriketter og Longlife, kan du helt sikkert finde en briket, der passer til dine behov.

Med næsten 25 års erfaring i salg og levering af briketter til opvarmning i brændeovn, er vi fagfolk til fingerspidserne, og kendt i branchen for at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser - hver gang.

Se også: Udvalg af træpiller
Se også: Udvalg af brændetårne

Mange fordele når du køber træbriketter

Briketter er den brændselstype, som giver dig mest brændværdi for pengene og er et godt alternativ til traditionelt brænde. Briketter har et meget lavt fugtindhold, brænder rent og er desuden lette at håndtere. De efterlader stort set ingen aske, hvilket gør rengøringen let, og er klar til brug samme dag, som du får dem leveret.

Bruger du træbriketter til opvarmning er der mange fordele, og herunder kan blandt andet nævnes:

  • De er en enkelt og tilgængelig løsning til opvarmning af din bolig. De er derudover lettere at stable end almindeligt brænde og fylder mindre.
  • Du har altid rent, tørt brændsel ved hånden, og en palle med træbriketter holder ofte længe.
  • Træbriketter har en højere brændværdi end flere typer brænde, og giver derfor en høj og ensartet varmeafgivelse.

Er du den heldige ejer af en brændeovn eller pejs i dit hjem? Så kan du købe træbriketter af topkvalitet her på siden. Køber du stort ind, tilbyder vi ofte mængderabat på ordren.

Briketter - et miljøvenligt valg

Træbriketter er lavet af sammenpresset overskudstræ fra produktion af eksempelvis møbler. Bindemidlet, som får briketterne til at hænge sammen, er udelukkende den naturlige harpiks, som findes naturligt i træet. Der er således ikke tilsat lim eller andre bindemidler. Skal du købe træbriketter kan du derfor være sikker på, at de er lige så miljøvenlige og CO2-neutrale at fyre med som almindeligt træ.

Vores briketter har en høj kvalitet og ensartet brandværdi, som sikrer en optimal forbrænding. Opvarmning med træbriketter indgår som biobrændsel, og det er ikke miljøskadeligt at brænde med briketter. Træbriketterne du finder hos fyr-selv.dk er produceret af 100% miljørigtigt træ. Når du køber træbriketter bør du som udgangspunkt altid vælge briketter med en brændværdi på minimum 4300 kcal/kg.

Opbevaring af briketter

Briketter skal opbevares tørt. Alle briketter som købes på fyr-selv.dk leveres stående på paller, og briketterne er pakket i praktiske håndterbare poser af eksempelvis 10 kilo. De kan således fint opbevares i en carport eller lignende, blot du lader dem stå på pallen eller andet underlag, så de ikke suger fugt.

Briketter eller traditionelt brænde?

Vil du bruge træbriketter som brændsel, får du flere fordele: Dels er brændværdien i træbriketter høj, du undgår knaster og bark, og de brænder rent. Til gengæld er det ikke alle type træbriketter, der ser så hyggelige ud i brændeovnen eller din pejs som traditionelt brænde, og de er ikke så dekorative du skal opbevare dem i brændekurven, som eksempelvis birkebrænde.

Desuden dufter briketterne stort set ikke. Kan du leve med det, får du rigtigt meget godt brændsel for pengene. Flere og flere går af den grund over til briketter, når der for alvor skal spares penge på varmeregningen.

Køb billige briketter

Når du bestiller dine træbriketter hos Fyr-selv, er du altid garanteret et ordenligt kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris. Prisen på vores briketter er inklusiv både moms og fragt - frit leveret direkte til din kantsten. Så der kommer ikke nogle gebyrer oven på den pris, du ser her på siden. Samtidig er der ofte tilbud på briketter og gode rabatter, hvis du bestiller flere paller på en gang.

Vi kan desuden medbringe vores mobiltruck, og stille din palle med briketter lige der, hvor du ønsker. Trucken kan køre på de fleste underlag, og kan komme til på de steder, hvor en normal palleløfter må opgive.

2