Levering med mobiltruck

Nu kan du få leveret til døren...

Vores effektive transport med lastbiler medvirker til, at vi kan tilbyde dig billig kvalitetsbrændsel.

Men hos mange er adgangsforholdene ikke indrettet til at modtage vores store lastbiler - og derfor kan vi tilbyde mobiltruck levering, som gør vi kan komme ind de fleste steder og levere til døren.

For at trucken kan komme frem, er det vigtigt, at der er min. 2,5 m i højden og bredden. Trucken er omtrent ligeså bred som en alm. personbil.

 Levering med mobiltruckMobiltruck leveringTruckleveringAflæsning med truck

Vi tilbyder at levere med mobiltruck for en merpris fra kr. 175,- for første palle, efterfølgende paller 150kr. Hvis du ønsker dette, kan du vælge det i forbindelse med din bestilling. Trucklevering kommer som et tillæg, som du kan tilvælge umiddelbart før betaling.

BEMÆRK - at der allerede er længere leveringstid på levering med truck.
Leveringstiden er normalt 1-1,5 uge, ved truck levering.

Vi vil ikke i alle tilfælde kunne garantere trucklevering, men vil gøre vort bedste for at imødekomme dit ønske.
Dette kan være hvis chaufføren skal køre urimeligt langt med trucken (mange hundrede meter eksempelvis), for at nå frem til destinationen. Eller ved bestillinger til brofaste øer, hvor broen er for lav til at lastbilen med mobiltrucken kan køre over.

 

NB:
Vurderer chaufføren at han ikke kan levere til den ønskede placering uden risiko for eksempelvis at forvolde skade, trods frihøjden er overholdt, er det i sidste ende chaufførens vurdering der afgør hvad der kan lade sig gøre og ikke kan lade sig gøre.


Mobiltruck størrelseMobiltruck

1