Danmarks første online brændehandel

Billig brænde på nettetFyr-selv.dk er Danmarks foretrukne online brændehandel, og har siden 1999 ekspederet og leveret over 200.000 ordrer. Vi er Danmarks første online forhandler af brændeprodukter, og har blandt andet introduceret danskerne for de velkendte brændetårne og populære RUF-briketter. 

100% kvalitetsbrænde - leveret lige til kantstenen
Vi har et stort udvalg af kvalitetsbrændsel og tilbehør fra udvalgte danske og udenlandske leverandører. Vi gør hver dag en stor indsats for at tilbyde vores kunder markedets absolut bedste produkter til konkurrencedygtige priser. Vores mål er at være det absolut bedste sted at handle brænde, træpiller og briketter på nettet.

Vores enkle jyske opskrift på tilfredse kunder består af: 
- Gode, reelle produkter 
- Konkurrencedygtige priser 
- Hurtig og fleksibel levering 
- God kundeservice 
- Godt produktkendskab 

En tryg brændehandel med alt til brændeovnen, fyret, pejsen og bålet
Du er sikret en trygt handel hos Fyr-selv.dk. Vi har mere end 500 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi samlet er vurderet til 4,7/5 stjerner! Du har desuden altid mulighed for at henvende dig til vores kundeservice på hjemmesidens chat, hvor du kan få råd og vejledning.

Når du bestiller hos Fyr-selv.dk, bliver din ordre kvalitetstjekket og vi pakker produkterne forsvarligt ind. Vi bruger selvstændige fragtmænd til at levere dine produkter lige til kantstenen, på den mest optimale og hensynsfulde måde.
Vi leverer i hele Danmark og har de samme hurtige leveringstider i Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Vores kontor og hovedlager ligger i Tjæreborg syd for Esbjerg, og vi har desuden lager i Tureby på Sjælland.

Teamet bag Fyr-selv driver desuden Haveglad.dk.

1