Tilpasset levering

Hvis du ikke anfører kommentarer ved din bestilling får du vores standardlevering, som er beskrevet her

Mange kunder har små og store ønsker til levering af brændsel. Det kan være ønsker om at blive kontaktet forud for levering eller om at få placeret brændet et bestemt sted.

Herunder kan du se de hyppigste kundeønsker, hvordan du får dine ønsker opfyldt og hvad der kan lade sig gøre. 

Du kan anføre dine ønsker til levering i forbindelse med din bestillng i kommentarfeltet, som du kan se et billede af nedenfor:


Kommentar til ordre

Ønsker om kontakt før levering

Som standard sender vi en SMS-besked og mail samme dag varen afgår fra vores lager - eller fragtmanden ringer dig op dagen før leveringen. Det betyder, at du kan forvente at modtage varen dagen efter. For at modtage beskeden kæver det, at du har brugt et mobilnummer ved opgivelse af dit telefonnummer i forbindelse med din bestilling.

I tillæg til SMS-beskeden beder vi altid chaufføren om at ringe dig op før leveringen. Fragtmændene garanterer dog ikke at de ringer inden leveringen - men vi skriver det på for at sikre så glidende levering som muligt.

I praksis vil det normalt betyde, at chaufføren ringer til dig inden han forlader det sidste aflæsningssted på sin rute før din adresse. Da ruterne varierer er det svært at sætte et præcist minuttal på, men det er normalt 5-30 minutter før ankomsten til din adresse.

 

Ønsker til bestemt leveringsdag

Standardleveringstiden er ca. 1-4 hverdage. Leveringstid vil dog altid stå på de enkelte produktsider.

Hvis du ønsker levering på en bestemt ugedag eller dato kan du anføre dette ønske i kommentarfeltet i forbindelse med din bestilling. Et ønske om levering en bestemt ugedag eller dato kan ikke altid efterkommes, men vi undersøger det og giver dig en tilbagemelding på email eller telefon.

Ønsker om levering på et bestemt tidspunkt på dagen er normalt meget vanskelige at imødekomme. Chauførrens rute ændres løbende for at opnå den mest økonomiske udnyttelse af ressourcerne. De fleste leveringer foretages i tidsrummet 7.00-17.00 og først på selve leveringsdagen vil det være muligt at undersøge om en bestemt adresse ligger først eller sidst på ruten.

Oftest kan du dog selv se disse informationer på leveringsdagen, via fragtmandens Track and trace. (enkelte fragtmænd/vognmænd tilbyder ikke track and trace).

 

Ønsker om aflæsning/bestemt placering af varen

Som standard aflæsses varen med en elektrisk palleløfter. Varen placeres der, hvor chauføren skønner, at det er mest praktisk - typisk i vejkanten eller på fortovet.

Palleløfteren vejer sammen med en brændetårn op til 1500 kilo og kan kun køre på et hårdt og jævnt underlag. Den kan ikke køre gennem grus, græs eller jord eller over kantsten eller andre stejle forhindringer.

Det er muligt at bede om at få placeret varen i et bestemt sted eksempelvis i en carport eller ved at brændeskur. Vær opmærksom på, at al kørsel med både lastbil og palleløfter på din egen grund sker på dit eget ansvar.

For at få varen placeret et bestemt sted i forbindelse med aflæsning skal du notere dette i kommentarfeltet i forbindelse med din bestilling.

Fragtmændene garantere ikke levering ind på grunden - men oftest vil det kunne lade sig gøre, når underlaget er i orden og chaufføren skønner det er sikkert.

 

Ønsker om levering til adresse med vanskelige tilkørselsforhold

Som standard leveres ordrer med en lastbil, som er op til 16,5 meter lang. Den kræver 4 meters fri højde og 4 meters fri bredde samt undertiden plads til at kunne dreje og vende. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar som kunde at sikre, at dine tilkørselsforhold er egnede for en lastbil på de 16,5 meter. Kontakt fyr-selv.dks kundeservice i forbindelse med din bestilling, hvis du er i tvivl - ellers kan du blive faktureret for leveringskomkostningen ved forgæves levering.

I nogle tilfælde er det muligt for os at bestille levering med forvogn, som er en mindre lastbil. Dette kan forlænge leveringstiden, og skal noteres på ordren i kommentarfeltet, ved bestilling.

Så vil det blive gjort så vidt det er muligt i dit område.

  

Aflæsning med kran eller truck

 

1