Træpiller

Billige træpiller til pillefyr, stokerfyr eller træpillebrændeovn. Her finder du vores store udvalg af træpiller fra anerkendte producenter som German Pellets, Varga, Heatlets og Stora Enso. Du kan forvente gode træpiller til konkurrencedygtige priser - i Danmarks bedste kvalitet. Vi tilbyder gratis levering af træpiller direkte til kantstenen hjemme hos dig, i både Jylland, på Sjælland, på Fyn og til alle brofaste øer.

Læs mere...

1 til 18 af 25

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 18 af 25

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Gode og billige træpiller i topkvalitet

Vi er en af Danmarks største leverandører af træpiller. Med vores store udvalg af populære mærker i forskellige størrelser, kan du helt sikkert finde piller, der passer til dine behov.

Med næsten 25 års erfaring i salg og levering af træpiller, brænde og briketter, er vi fagfolk til fingerspidserne, og kendt i branchen for at levere høj kvalitet - hver gang. Er du i tvivl om, hvilke træpiller du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne.

Se også: Udvalg af brændetårne
Se også: Udvalg af træbriketter

En miljøvenlig opvarmningsform

Træpiller er både en billig og miljøvenlig kilde til opvarmning. Pillerne bliver fremstillet af savsmuld og træspåner, der presses under højt tryk. Savsmuldet består af rent træ, der er 100% fri for tilsætningsstoffer, bindemidler, malingsrester og andre uhensigtsmæssige ting.

Træpiller er desuden en CO2 neutral opvarmningsform, der ikke bidrager til drivhuseffekten. Pillerne afgiver nemlig præcist samme mængde CO2, som træet oprindeligt har optaget i skoven. Eller sagt på en anden måde: den samme mængde CO2, som træet ville afgive, hvis det fik lov til at ligge og rådne i skoven. Godt for dig - og godt for miljøet.

Fyr med træpiller og spar mange penge

Træpiller anvendes i stokerfyr, pillefyr og i træpillebrændeovne. Ud over at være en miljøvenlig opvarmningsform, kan du også spare penge i forhold til mange andre typer opvarmning, hvis du køber billige træpiller til pillefyret.

Hvad koster træpiller?

Når du skal vurdere billige træpiller, bør du vurdere alle omkostningerne og ikke kun indkøbsprisen. Hvor meget bøvl giver træpillerne med aske og smuld? Er afbrændingen ren og har pillerne et lavt askeindhold? Efterlader pillerne meget aske, skal brændeovnen efterses og rengøres oftere.

FSC certificerede træpiller

Desuden bør du sikre sig, at pillerne overholder de danske krav - specielt hvis du køber i udlandet. Med udvalget af træpiller her på siden, er du garanteret brændsel, som overholder disse krav, og normalt også normerne EN Plus A1, PEFC samt FSC certificeringen. Samtidig er du sikret at produkterne er lavet af miljøvenlige råvarer og giver et minimum af aske ved afbrænding.

6 mm og 8 mm danske træpiller

Alle træpiller du finder her på siden er miljøvenlige og giver god udnyttelse af varmen. Vi tilbyder billige træpiller i flere forskellige størrelser. Fra træpiller i 6 mm til træpiller i 8 mm. Alle træpiller bliver leveret i poser placeret på en palle.

Hvis du skal bruge træpiller til træpillebrændeovn eller pillefyr, anbefaler vi, at du anvender de populære Danske træpiller, Heatlets eller German pellets, som alle giver en effektiv forbrænding og efterlader den mindst mulige mængde aske.

Til et stokefyr anbefaler vi 6 mm træpiller af bøgetræ, da de har en større brandoverflade i forhold til 8 mm træpiller. Med kvalitets træpiller kan du altid forvente en høj brændværdi, en minimal mængde aske og ingen slagger.

Se udvalg af 6 mm træpiller
Se udvalg af 8 mm træpiller

Hvor mange træpiller skal man bruge?

Hvor mange træpiller du har brug for, afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen på dit hus, effektiviteten af din træpillefyr og træpillenes kvalitet.

Generelt giver 1 kg træpiller 5 kWh varme. En liter fyringsolie giver derimod 10 kWh varme. Så hvis du kender dit nuværende varmeforbrug, kan du nemt regne ud, hvor mange træpiller du skal bestille:

Hvis dit årlige forbrug f.eks. er på 25.000 kWh, skal du bruge 5000 kg træpiller om året. Det er dog sjældent, at en pilleovn bruger al energien i træpillerne. Så husk at gange dit varmeforbrug med din pilleovns effektivitet. Hvis den f.eks. er 80%, skal du gange med 0,80. Da varmeforbruget kan variere fra år til år er det en god idé at bestille flere træpiller, end du har brug for. På den måde er du sikker på at have nok og undgår at fryse i de kolde vintermåneder.

Billig opvarmning med træpiller

Træpiller er en billigere opvarmningsmulighed end hvis du allerede opvarmer dit hjem med eksempelvis olie. Her kan du spare op til 50% på varmeregningen - årligt forbrug, mens du, hvis du bruger elektricitet til opvarmning (som er den dyreste opvarmningsform, der findes), kan reducere din varmeregning med 40%.

Træpiller med et lavt vandindhold

Normalt har træpiller i en fornuftig kvalitet et vandindhold på under 10% og et askeindhold på mindre end 0,5%. Grundet det lave indhold af vand, er man sikret at temperaturen ved afbrændingen er høj og ren. Og det kan ses på varmeregningen.

Træpiller er den mest populære opvarmningsform i Europa

I Europa bruger man primært træpiller til opvarmning og elektricitet frem for eksempelvis kul og med god grund! I modsætning til de traditionelle energikilder, som olie og kul, er træ nemlig en bæredygtig energikilde. Træ er en vedvarende ressource, hvilket betyder, at det kan genskabes med tiden. Når et træ fældes, kan der med andre ord plantes et nyt træ i stedet for det. Dette er ikke tilfældet med fossile brændstoffer som olie og kul, som er begrænsede ressourcer, der på et tidspunkt vil slippe op.

Træ er et populært brændsel til opvarmning og på de europæiske kraftvarmeværker, fordi det er CO2-neutralt og ikke frigiver samme skadelige stoffer til luften som olie og kul. Desuden er træpiller som nævnt ovenfor fremstillet af restprodukter og affald fra savværket, så træet udnyttes fuldt ud.

Sådan opbevares alle træpiller

Træpiller bør opbevares tørt og med god ventilation. Træpiller er naturligvis lavet af træ - og træ tiltrækker fugt. Får træpillerne for meget fugt eller bliver de våde, vil de smuldre og gå i opløsning - og dét er penge lige ud af vinduet. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer dine træpiller et tørt sted. For eksempel i et et udhus, en tør kælder eller en stald, hvor pillerne er sikret mod regn og kondens.

Træpillerne er i sagens natur brandbare - det er faktisk deres primære funktion. Netop derfor har det stor betydning, at du ikke opbevarer pillerne i løs vægt i fyrrummet, hvor de ved et uheld kan antændes. Læs mere om lovgivningen omkring træpiller.

Levering og pris på træpiller

Hos Fyr-selv kan kan du købe træpiller med høj service og hurtig levering. Ved bestilling af vores billige træpiller, leverer vi direkte til din kantsten i løbet af 1-3 hverdage. Alle hele paller leveres naturligvis fragtfrit.

Vi kan desuden tilbyde at medbringe vores mobiltruck, og stille din palle med træpiller lige der, hvor du ønsker. Mobiltrucken kan køre på de fleste underlag, og kan komme til på steder, hvor en normal palleløfter må give op.

Har du spørgsmål til vores piller, brænde, briketter eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

2