Brændetårne

Billige brændetårne med kvalitetsbrænde til brændeovn, pejs eller blåsted. Her finder du vores store udvalg i brændetårne med eksempelvis asketræ, avnbøg, bøg, birk, eg eller blandet løv. Du kan forvente godt brænde i landets bedste kvalitet. Vi tilbyder gratis levering af dit brænde direkte til kantstenen hjemme hos dig, i Jylland, på Sjælland og på Fyn samt til alle Danmarks brofaste øer.

Læs mere...

1 til 18 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 18 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Her finder du luft- og ovntørret pejsebrænde i topkvalitet

Vi er en af Danmarks største leverandører af brændetårne. Med vores store udvalg af forskellige træsorter, lige fra birkebrænde til ask og bøgetræ, kan du helt sikkert finde brænde, der passer til dine behov.

Med næsten 25 års erfaring i produktion og levering af både lufttørret og ovntørret brænde, er vi fagfolk til fingerspidserne, og kendt i branchen for at levere kvalitet - hver gang.

Se også: Udvalg af træpiller
Se også: Udvalg af træbriketter

Kløvet og håndstablet brænde

Her finder du brændetårne med kløvet og håndstablet brænde i topkvalitet, til de kolde måneder eller til udendørs hygge på terrassen. Vi garanterer altid 100% ren brænde, der er fri for kemikalier, malingsrester eller andet.

Er du i tvivl om, hvilket brændetårn du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne.

Lufttørret og ovntørret brænde

Vi tilbyder en lang række populære træsorter, og flere af dem kan leveres i form af både ovntørret og lufttørret brænde. Blandt de mange træsorter finder du ask, birk, eg, avnbøg og blandet løvtræ.

Hver træsort har sine karakteristika, hvilket afspejler sig i prisen. Alt vores brænde er dog nøje udvalgt til brug i pejs eller brændeovn, med en god massefylde og høj brændværdi.

Billigt brændetårn med ovntørret brænde

Vores ovntørrede brænde er tørret ned til en fugtighed på omkring 18%, og brændestykkerne er klar til brug med det samme. Ovntørret brænde har mange fordele; det brænder godt, giver lettere optænding og minimal aske.

Med vores ovntørrede træ kan du forvente brænde, der er tørret helt ind til kernen, og ikke kun 2-3 cm. ind i træet som man nogle gange ser. Det giver en ren forbrænding, med højere varme samt mindre røg og sod.

Billigt brændetårn med lufttørret brænde

Flere af vores brændetårne fås som lufttørret brænde. Det betyder at brændet stadig er fugtigt ved levering, og skal tørre færdigt hjemme hos dig, før det er fri for høj fugt, og kan bruges i brændeovnen eller som pejsebrænde.

Vores lufttørrede brænde vil typisk være så tørt, at det kun behøver at tørre i 1-3 måneder under optimale forhold. For at være på den sikre side, bør du dog altid afsætte en tørretid på 6-8 måneder afhængig af ventilation og vejr.

Den rigtige størrelse til brændeovn

Træet vi leverer, er i en størrelse passer perfekt til de fleste danske brændeovne. Brændet er skåret i ensartede længder på ca. 25 cm., og diameteren er normalt maksimalt ca. 15 cm. Dermed slipper du for at skulle afkorte brændet eller fylde ovnen op med for lange stykker.

Antallet af rummeter pr. brændetårn, er mængden af det brænde der sættes til tørring. Før tørring fyldes tårnet helt op med 10-30 cm top. I takt med at vandindholdet svinder - fra de op mod 70% vandindhold ved nyskovet træ - til ca. 18%, synker brændet også i tårnet. Du kan derfor opleve at tårnet ikke ser helt fyldt ud, eller ikke har top, hvis træet er meget tørt.

Brænde bør opbevares tørt og med god ventilation.

Brændetårnet bør som udgangspunkt stilles under et halvtag, men kan monteres med en praktisk pallehætte, hvis brændetårnet skal stå udendørs. Når tårnet er tømt for brænde, kan du skære det op og stoppe det med i brændeovnen. På den måde går intet til spilde.

Levering og pris på brændetårn

Prisen på vores brændetårne er inklusiv både moms og fragt - direkte til din kantsten. Så der kommer ikke nogle gebyrer oven på den pris, du ser her på siden. Samtidig er der oftes tilbud på brændetårn og gode rabatter, hvis du bestiller flere tårne på en gang.

Vi kan desuden medbringe vores mobiltruck, og stille dit brændetårn lige der, hvor du ønsker. Trucken kører på de fleste underlag, og kan komme til på steder, hvor en normal palleløfter må give op.

2