Optænding

Rigtig optænding er alfa og omega for både miljøet og udnyttelsen af dit brændsel. Her på siden har vi samlet en række produkter, du kan bruge, når der skal tændes korrekt op i din brændeovn, din pejs, fyret eller bålet i haven.

Den mest miljøvenlige optænding i din brændeovn foregår oppefra og ned. Placér brændet i ovnen, pejsen eller hvor du nu vil tænde op og antænd det i det øverste lag. Her kan du med fordel bruge de produkter, du finder her på siden.

Som altid er priserne inklusive fragt og moms på vores pallevarer, mens der tilkommer fragt på de produkter på siden, der ikke leveres på palle. Uanset hvad gælder vores prisgaranti, der sikrer dig den bedste priser online på optænding til brændeovnen.

Læs mere...

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Vær god ved miljøet

Der findes ikke noget mere hyggeligt end at tænde op for brændeovnen i de kolde og mørke tider. Her bliver brændeovnen det naturlige samlingspunkt for hele familien. Man kan bruge mange timer foran pejsen og med en kop varm kakao i hånden. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvordan man tænder op i brændeovnen. Man skal være helt sikker på, at man har med det rigtige optænding at gøre. Rigtig optænding er alfa og omega for både miljøet og udnyttelsen af dit brændsel. Men hvordan finder man så lige det rigtige, og bliver det så ikke besværligt at skulle tænde op i brændeovnen? Fyr-selv.dk har svarene hertil. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at sikre, at du bruger det rigtige optænding. Her på siden har vi samlet en række produkter, du kan bruge, når der skal tændes korrekt op i brændeovnen, fyret, pejsen eller bålet. Den mest miljøvenlige optænding i din brændeovn foregår oppefra og ned. Når du har placeret dit brænde i ovnen, skal du antænde i det øverste lag. Til denne optænding kan du med fordel bruge de produkter, du finder her på siden.

Find den rigtige optænding her

Her på siden finder du en række produkter til optænding. Med dette udvalg er du sikret en korrekt optænding til din brændeovn, som samtidig tager hensyn til og skåner miljøet. På den måde bliver det nemt for dig at finde det helt rigtige – uden at skulle læse meget om produkterne. Du finder forskellige muligheder hos os. Du kan blandt andet bestille optændingsbreve fra Burner. Disse optændingsbreve sikrer korrekt og luftfri optænding. Pakken indeholder 24 stk. Du kan også lade dig friste af vores tørrede optændingsbrænde fordelt i 10 netsække. Med tørret optændingsbrænde er du sikret en problemfri optænding, hvad enten du tænder op i brændeovnen, pejsen, fyret eller bålgrillen. Vores udbud af optænding leveres både som enkelte kasser eller net eller som en hel palle. Er du ikke til hverken brænde eller breve, kan du også lade dig inspirere af vores udvalg af gasligthere. En gaslighter gør det nemt og hurtigt for dig at få tændt miljørigtigt op. Den kører på almindeligt ligthergas og kan nemt genfyldes.

Topkvalitet med fyr-selv

Kvalitet er et nøgleord for fyr-selv.dk, og derfor er du altid sikret de bedste produkter, som både skåner miljøet og overholder diverse krav om sikkerhed og udnyttelse. Hos fyr-selv finder du meget andet end bare materiale til optænding. Vi har både lufttørret og ovntørret brænde, som du kan bestille samt tilbehør til dit brænde i form af brændekurve eller andet. Har du spørgsmål til nogen af vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ved bestilling af en palle med optænding leverer vi fragtfrit. Ved bestilling af de små kasser med optænding varierer fragten. Du kan se fragtprisen under hvert enkelt produkt. Ved bestilling af optænding er du garanteret hurtig levering i løbet af 3 hverdage. Ydermere tilbyder vi altid prisgaranti, så du er samtidig sikret de bedste priser. Det har aldrig været nemmere at handle korrekt optænding end med fyr-selv.dk.

1